Obras por materia: Cuina catalana ( 5 ) Se listan todas las obras de esta materia en la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes
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Texto
- Título:
- Libre de doctrina per a ben servir, de tallar y del art de coch ... : [transcripció] / Rupert de Nola
Información detallada
- Autor:
- Nola, Ruberto de
- Portal:
- Biblioteca de Catalunya Visitar sitio web
- Materias:
- Edad Media | Gastronomía -- Historia | Cuina catalana -- Obres anteriors al 1800 | Cuina medieval
- Formatos:
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Facsimilar
- Título:
- Libre de doctrina per a ben servir, de tallar y del art de coch ... / Rupert de Nola
Información detallada
- Autor:
- Nola, Ruberto de
- Portal:
- Biblioteca de Catalunya Visitar sitio web
- Materias:
- Edad Media | Gastronomía -- Historia | Cuina catalana -- Obres anteriors al 1800 | Cuina medieval
- Formatos:
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Texto
- Título:
- La Cuynera catalana, ó sia, Reglas útils, fácils, seguras y económicas per cuynar bé ; escullidas dels Autors que millor han escrit sobre aquesta materia
Información detallada
- Portal:
- Biblioteca de Catalunya Visitar sitio web
- Pub. orig.:
- Barcelona, Impr. de Valenti Torras, 1843
- Materia:
- Cuina catalana
- Formatos:
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html La Cuynera catalana, ó sia, Reglas útils, fácils, seguras y económicas per cuynar bé ; escullidas dels Autors que millor han escrit sobre aquesta materiaLeer obra
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Manuscrito
- Título:
- Llibre de bons amonestaments : Llibre de menescalia, de Manuel Díez. Flors de les receptes del tresor de beutat. De totes maneres de confits. De totes maneres de potatges de menjar [Llibre de Sent Soví]
Información detallada
- Autor:
- Turmeda, Anselm, 1352-1432?
- Portales:
- Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives Visitar sitio web | Fondo Antiguo de Universidades y Colecciones Singulares Visitar sitio web | Universitat de Barcelona. Fons de Reserva Visitar sitio web
- Materias:
- Poesia catalana | Veterinària | Astrologia | Perfums | Ordes de cavalleria | Pastisseria | Cuina catalana | Receptes de cuina | Manuscrits
- Formatos:
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Texto
- Título:
- Libre de doctrina pera ben seruir, de tallar y del art de coch, ço es de qualseuol manera de potages y salses / compost per lo diligent mestre Robert coch del Serenissimo Senyor Don Ferrando Rey de Naples
Información detallada
- Autor:
- Nola, Ruberto de
- Portales:
- Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives Visitar sitio web | Fondo Antiguo de Universidades y Colecciones Singulares Visitar sitio web | Universitat de Barcelona. Fons de Reserva Visitar sitio web
- Pub. orig.:
- Barcelona, [s.n.], ca. 1520.
- Materias:
- Cuina catalana -- S. XV | Receptes de cuina -- S. XV | Art de trinxar
- Formatos: